Laat het uw toekomst weten

Als uw leven verandert, verandert uw pensioen

Belangrijke levensmomenten veranderen uw toekomst, en uw pensioen

Wanneer er iets belangrijks in uw leven gebeurt heeft u veel aan uw hoofd, maar pensioen is vaak niet een van die dingen. Net getrouwd met de liefde van uw leven? De geboorte van uw kind? Goede kans dat pensioen niet het eerste is waar u aan denkt. Terwijl zulke levensveranderende momenten ook iets kunnen betekenen voor uw pensioen.

Om te zorgen dat u niets mist proberen wij het simpel te houden en zeggen we: verandert uw leven dan verandert uw pensioen.

Verandert er iets, laat het ons weten

Aan ons om te zorgen voor een welvaartsvast basisinkomen wanneer het zover is. Enige wat we van u vragen is te zorgen dat uw gegevens bij ons up-to-date zijn. Want als uw informatie bij ons actueel is, dan weet u nu al hoe u er straks voor staat. Wij geven u een indicatie van uw inkomsten voor later. Die van u en die van uw eventuele partner en kinderen.

Dus bekijk wat er allemaal invloed heeft op uw pensioen en laat het uw toekomst weten.

Bekijk nu hoe u er later financieel voor staat

Redelijke kans dat u onlangs geen grote veranderingen in uw leven hebt meegemaakt. Maar het kan wel interessant zijn om nu eens te kijken hoe u er later voor staat. In uw persoonlijke omgeving in MijnSPMS ziet u altijd uw meest actuele informatie.