Bent u ons nieuwe bestuurslid?

20 februari 2023

Het bestuur van SPMS is op zoek naar 2 bestuursleden. Via deze functie geeft u inhoud aan de pensioenbelangen van 18.000 medisch specialisten. Met een belegd vermogen van ruim 11 miljard euro behoort SPMS tot de top 20 pensioenfondsen in Nederland. U leert de financiële wereld van binnenuit kennen. Daarnaast bouwt u een relatienetwerk op in een andere wereld dan de medische.

Als nieuw bestuurslid bent u eerst een jaar aspirant-lid. Dat geeft u de mogelijkheid kennis en ervaring op te bouwen. Na goedkeuring door De Nederlandsche Bank wordt u bestuurslid.

Wat wordt verwacht van het nieuwe bestuurslid?

  • Verantwoordelijkheid: Als bestuurslid bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van de pensioenregeling en het vermogensbeheer van SPMS.
  • Tijdsinspanning: Voorbereiden en bijwonen van vergaderingen en cursussen neemt ongeveer 1,5 dag per week in beslag. De cursussen vinden met name in het eerste jaar plaats. Uiteraard ontvangt u hiervoor een passende financiële vergoeding.
  • Profiel: Wij zoeken kandidaten die affiniteit hebben met pensioenvraagstukken. Naast een medische studie, zien we een financiële of bestuurskundige opleiding als een pré.

Het volledige profiel is opvraagbaar via het secretariaat van SPMS via info@spms.eu. Het bestuur van SPMS streeft naar diversiteit binnen haar organen voor wat betreft: geschiktheid, complementariteit, diversiteit, afspiegeling van belanghebbenden en continuïteit.

Interesse?

We zien uw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet vóór 24 maart 2023 via info@spms.eu.

Meer informatie over deze functie kunt u opvragen bij: 

  • Amber Goedkoop (voorzitter bestuur) 06 21 56 51 67
  • Jacques van Dijken (directeur SPMS) 06 53 15 19 02
  • Het secretariaat van het SPMS bestuursbureau via info@spms.eu of 030 693 76 80.