SPMS feliciteert bpfBOUW

5 oktober 2022

SPMS feliciteert bpfBOUW met de Pensioen Pro Awards.

Thema Award Verantwoord Beleggen/ESG

BpfBOUW was samen met onder andere Bpf Detailhandel, PFZW en SPMS genomineerd in de categorie Verantwoord Beleggen/ESG. Deze prijs wordt toegekend aan het pensioenfonds dat op uitmuntende wijze ESG-factoren meeweegt/integreert en een helder ESG-beleid voert in strategie en beleggingspraktijk. 

Uitslag PensioenPro Awards

Tijdens de feestelijke uitreiking in Amsterdam kreeg bpfBOUW de prijs voor Verantwoord Beleggen/ESG (‘concreet en niet enkel gericht op de E’, concludeerde de jury) én de prijs voor de lange-termijnbelegging van het jaar. Deze laatste award kreeg het vanwege de focus op sociaal vastgoed, met investeringen in bijvoorbeeld middenhuur en lhbtiq+-vriendelijke zorgappartementen. ‘Sociaal vastgoed voor een goede oude dag helpt de hele samenleving: beter wonen, maar ook doorstroming op de woningmarkt’, concludeert de jury. 

Wij feliciteren bpfBOUW van harte met het winnen van deze awards. 

SPMS blijft gezond en duurzaam beleggen

SPMS ziet in de nominatie een bevestiging van haar koers en zal zich ook komend jaar verder richten op gezond en duurzaam beleggen met een goed rendement. Meer over hoe we beleggen leest u op onze pagina's over ons beleggingsbeleid.

Over Pensioen Pro

Pensioen Pro biedt dagelijks nieuws en achtergronden voor professionals in de pensioen- en beleggingswereld. De redactie van Pensioen Pro opereert journalistiek onafhankelijk en werkt zonder vooringenomenheid, onafhankelijk van politieke of commerciële belangen of invloeden.