Onderzoek risicobereidheid: hoe kijkt u naar uw pensioen?

28 oktober 2022

Nederland krijgt een nieuw pensioenstelsel. Onze pensioenregeling verandert ook. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe pensioenregeling is het beleggingsbeleid. Om ons beleggingsbeleid vast te stellen hebben wij uw hulp nodig!

Onderzoek naar uw risicovoorkeuren

SPMS moet kiezen hoe risicovol uw pensioengeld wordt belegd. Wij willen onze beleggingen laten aansluiten op de voorkeuren van onze deelnemers. Daarom doen wij onderzoek naar hoe u naar financiële risico’s kijkt. Kiest u voor zekerheid? Of kiest u voor meer risico? Aan de hand van de uitkomsten van dit onderzoek stellen wij ons beleggingsbeleid vast. Het onderzoek werkt het beste op een desktop, laptop of tablet. 

Het online onderzoek duurt 10 minuten

U ontvangt een uitnodiging van ons om mee te doen aan het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau IPSOS. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.

Uw mening is belangrijk voor ons

Hoe meer respondenten, hoe beter wij onze beleggingen kunnen laten aansluiten op uw wensen en behoeften. 

Ontvangt u een uitnodiging van ons? Doe dan mee! Deelnemen kan tot en met 20 november 2022. Alvast hartelijk dank voor uw deelname.

Heeft u vragen?

Vragen over het onderzoek mailt u naar SPMS@ipsos-online.com. Heeft u een vraag over uw pensioen? Neem contact met ons op.