SPMS helpt met financieel inzicht

Voor een financieel gezonde toekomst

Hoe we dat voor u doen? Maak kennis met onze financieel planners.

Controle over uw financiële wensen

Financiële Planning, dat is inkomensregie voor nu én later. Met onze gecertificeerde financieel planners biedt SPMS u dienstverlening op maat. U geeft aan welke wensen en vragen u heeft en zij verzorgen voor u een helder financieel plan. Zo behoudt u altijd de regie over de financiële kant van uw leven en weet u wat u kan doen en kan laten.

Lees meer over wat onze Financiële Planning u kan bieden

Sturing op uw financiën in elke fase van uw leven

Als beginnend specialist loopt u natuurlijk tegen hele andere zaken aan dan wanneer u al jaren aan het werk bent. Of wanneer uw pensioen tastbaar wordt. Daarom sluit onze dienstverlening daar op aan.

Startgesprek

Een 1-op-1- gesprek met uitleg wat de pensioenregeling van SPMS u te bieden heeft. Daarnaast kunnen we u helpen bij vragen over waardeoverdracht, fiscaliteit van uw premie en uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Financiële Scan

Een grondige financiële analyse op basis van uw vragen en wensen. De scan signaleert onvolkomenheden in uw financiële situatie en vormt de basis voor een inzicht in uw financiën. U ontvangt een uitgebreide en gedegen rapportage van de resultaten

Wij adviseren dit sowieso rond uw 45e te doen, maar eerder kan natuurlijk ook. U heeft dan nog de tijd om uw financiële situatie bij te sturen.

QuickScan

Verder heeft u ook altijd de QuickScan tot uw beschikking. Een laagdrempelige en digitale tool die u binnen 15 minuten inzicht geeft of u financieel op koers bent naar het pensioen van uw wensen.

Onderscheidend juíst omdat we uw pensioenfonds zijn

Goed doordacht financieel beleid is onze expertise. Wij kijken altijd naar de best mogelijke uitkomst voor de lange termijn om te weten welke keuzes we moeten maken vandaag.

Als pensioenfonds staan we voor de kracht van het collectief met een dienstverlening afgestemd op uw situatie en wensen. Met enkele algemene principes:

  • Objectief: zonder commercieel haakje.
  • Integraal overzicht: werk, privé én pensioen, alles in samenhang.
  • Geen kosten: want inbegrepen bij onze dienstverlening.

 

SPMS. Voor een financieel gezonde toekomst

De bundeling van deze dienstverlening noemen wij dus Financiële Planning. Omdat uw pensioen niet begint wanneer u 65 bent, maar onlosmakelijk is verbonden met uw situatie en keuzes nu.

Op onze website vindt u nog meer informatie over onze dienstverlening. Maar u kunt ook direct een afspraak maken met uw planner. Wij hopen snel eens met u aan (de digitale) tafel te kunnen zitten.

Lees meer over wat Financiële Planning u kan bieden