Financial Retirement Plan

Uw persoonlijke plan voor uw best mogelijke pensioen

Uw pensioen is niet iets wat u overkomt, het is iets waar u jarenlang voor heeft gewerkt. Het is uitgesteld inkomen. Om te zorgen dat u straks ook kan blijven leven zoals u wenst, is het verstandig uw pensioen goed voor te bereiden. SPMS helpt u alles overzichtelijk in kaart te brengen.

Dit noemen wij het Financial Retirement Plan. Welke wensen u ook heeft voor uw pensioen, wij tekenen het bijpassende financiële plaatje voor u uit.

Weet wat er mogelijk is voor uw pensioen

U kunt verschillende keuzes maken: niet alleen wanneer u met pensioen gaat, maar u kiest ook hoe u uw pensioen wilt laten uitkeren. Elke keuze heeft voor- en nadelen en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om er voor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van de keuzemogelijkheden én kunt gaan genieten van een pensioen dat precies bij u past, willen we u graag persoonlijk helpen bij deze keuzes.

De financieel planner maakt een duidelijk beeld van uw financiën na pensionering. Niet alleen het SPMS-pensioen, maar ook eventuele lijfrentes en goodwill die vrijkomt neemt de financieel planner in dit plaatje mee. Op basis van dit plaatje helpt de financieel planner u met het maken van de optimale keuze. Het gesprek is onderdeel van onze dienstverlening.