Hulp bij uw financiën

spms-specialisten-financieel

De financieel planners van SPMS weten waar medisch specialisten op financieel vlak mee te maken hebben. De analyses van de financieel planners van SPMS zijn volledig objectief en niet gericht op de verkoop van financiële producten.

Veranderingen in uw situatie zoals het aangaan of beëindigen van een partnerschap, het krijgen van kinderen, arbeidsongeschiktheid, met pensioen gaan of overlijden kunnen niet alleen voor uw SPMS-pensioen, maar voor uw totale financiële situatie ingrijpende gevolgen hebben.

Heeft u of uw partner behoefte aan ondersteuning bij het inventariseren van de gevolgen van uw nieuwe situatie? SPMS biedt de mogelijkheid om een financieel onafhankelijk adviesgesprek aan te vragen. In De Financiële Scan nemen onze financieel planners uw financiële situatie met u door.

Eerder of later stoppen met werken? Ontdek binnen 15 minuten wat nodig is om te kunnen stoppen met werken wanneer u dat wilt.

Bekijk de instructievideo hieronder en zie hoe u snel, veilig en helemaal zelf een prognose kunt krijgen hoeveel vermogen u nodig heeft voor uw gewenste pensioen. Of ga direct naar de QuickScan.

Dan komen er veel financiële zaken op u af. Keuzes die u nu maakt kunnen gevolgen hebben op de lange termijn. In het Startgesprek helpen onze financieel planners u als nieuwe deelnemer op weg bij het maken van verschillende financiële keuzes.

De financieel planners zijn te bereiken op 030 - 693 76 80 (kies optie 2 in het keuzemenu). 

Linda Wulfert

l.wulfert@spms.eu

Edwin Pijpers

e.pijpers@spms.eu

Alisen Düzgün

a.duzgun@spms.eu

Hans Dekker

h.dekker@spms.eu

De financieel planners kunt u bezoeken op het volgende adres:

Koetshuis "De Breul"
Driebergseweg 17
3708 JA Zeist

Klik hier voor de routebeschrijving