Uw pensioenoverzicht

Jaarlijks ontvangt u uiterlijk vóór 1 juli uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) van SPMS. Op het UPO kunt u zien hoeveel pensioen u al heeft opgebouwd, welk bedrag u krijgt als u met pensioen gaat bij ongewijzigde voortzetting van uw deelname in de regeling en de uitkering aan uw eventuele partner en kinderen als u overlijdt.

Heeft u behoefte aan meer uitleg bij dit overzicht? U kunt onze UPO-presentaties of UPO-spreekuren bezoeken. Deze worden jaarlijks georganiseerd bij u in het ziekenhuis.

De financieel planners van SPMS geven een algemene presentatie over het UPO voor u en uw collega’s, in uw ziekenhuis. Wat staat er precies in het UPO? En waarom is het van belang om dit goed door te nemen? U krijgt een duidelijke toelichting en de gelegenheid om vragen te stellen.
Heeft u meer behoefte aan een individuele toelichting? Dan kunt u terecht op het UPO-spreekuur in uw ziekenhuis. Tijdens het spreekuur bekijkt u uw UPO samen met de financieel planner en kunt u gericht vragen stellen over uw eigen situatie.
Kies ervoor om uw pensioenoverzicht digitaal te ontvangen. Dat scheelt papier. Bovendien is deze altijd beschikbaar.

Uw pensioenoverzicht digitaal ontvangen