Bent u ons nieuwe bestuurslid

Illustratie medisch specialist met verrekijker

Het bestuur van SPMS is op zoek naar een aspirant-bestuurslid namens de buitengewone leden van BPMS. Via deze functie geeft u inhoud aan de pensioenbelangen van 17.000 medisch specialisten. Met een belegd vermogen van ruim 14 miljard euro behoort SPMS tot de top 20 pensioenfondsen in Nederland. U leert de financiële wereld van binnenuit kennen. Daarnaast bouwt u een relatienetwerk op in een andere wereld dan de medische.

Het eerste jaar bent u aspirant-bestuurslid. Dat geeft u de mogelijkheid kennis en ervaring op te bouwen. Na goedkeuring door De Nederlandse Bank wordt u bestuurslid. 

Wat wordt verwacht van het nieuwe bestuurslid?

    • Verantwoordelijkheid: Naast de uitvoering van de pensioenregeling valt ook het vermogensbeheer onder verantwoordelijkheid van het bestuur. 
    • Tijdsinspanning: Voorbereiden en bijwonen van vergaderingen en cursussen neemt ongeveer anderhalve dag per week in beslag. De cursussen vinden met name in het eerste jaar plaats. Uiteraard ontvangt u hiervoor een passende financiële vergoeding. 
    • Profiel: Wij zoeken kandidaten die affiniteit hebben met financiële vraagstukken. Een opleiding in de financiële sector, naast een medische studie, zien we als een pré.
Het volledige profiel is opvraagbaar via het secretariaat van SPMS via info@spms.eu
 
Het bestuur van SPMS streeft naar diversiteit binnen haar organen voor wat betreft: geschiktheid, complementariteit, diversiteit, afspiegeling van belanghebbenden en continuïteit.

Interesse?

Mail uw motivatie en curriculum vitae vóór 17 december 2021 naar info@spms.eu.

Meer informatie over deze functie kunt u opvragen bij

  • Eelco Stuijfzand (voorzitter bestuur) 06- 24 48 31 57. 
  • Jacques van Dijken (directeur) 06- 53 15 19 02. 
  • Het secretariaat van het SPMS bestuursbureau via info@spms.eu of 030- 693 76 80.  
  • De gesprekken voor de eerste ronde vinden plaats op 10 en 13 januari 2022 vanaf 19.00 uur. 

22-11-2021