Risicobereidheidsonderzoek: geef uw mening

Er is veel te doen over de toekomst van het pensioen. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op alle veranderingen wil SPMS graag weten hoe u hierover denkt. Per mail hebben wij u gevraagd deel te nemen aan het risicobereidheidsonderzoek. Zo praat u mee over de toekomst van uw pensioen.

Uw pensioen & risico’s

In het onderzoek wordt uw mening gevraagd over verschillende onderwerpen:

  • Wat vindt u belangrijk aan uw pensioen?
  • Hoe zeker moet pensioen voor u zijn?
  • Hoeveel risico moet SPMS nemen om de winstdeling te kunnen blijven realiseren?
  • Moet SPMS maatschappelijk verantwoord beleggen?
  • Hoe wilt u door ons geïnformeerd worden?
Als u uw mening met ons deelt kunnen wij betere beslissingen nemen over uw pensioenopbouw. Ook als u niets van pensioen weet, horen wij graag uw mening. Het gaat om uw financiële toekomst. Daarom is het van belang dat u en zoveel mogelijk andere deelnemers en gepensioneerden meedoen.

Geef voor 13 maart uw mening

Klik op de link in de mail die u van ons ontving en geef uw mening. Het onderzoek duurt ongeveer 10 minuten. U kunt de vragenlijst invullen tot 13 maart 2017. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Heeft u het onderzoek niet per mail ontvangen?

Misschien is de mail in de map ongewenste items terecht gekomen. Of is uw e-mailadres niet bij ons bekend. De uitnodiging wordt eenmalig en niet per post verstuurd. Heeft u vragen over het onderzoek, stuurt u dan een bericht naar pensioenonderzoek.

23-02-2017