QuickScan genomineerd voor Pensioen Pro Award 2020

De QuickScan van SPMS is genomineerd voor een Pensioen Pro Award. Deze Awards worden jaarlijks uitgereikt door Pensioen Pro, dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. De QuickScan is genomineerd in de categorie ‘communicatie’ die betrekking heeft op de ‘meest navolgenswaardige en klantgerichte communicatie’.

De QuickScan is een digitale tool van SPMS die actieve deelnemers binnen 15 minuten inzicht geeft in hun financiële situatie op de door hun gewenste pensioendatum. Met behulp van een app (Ockto) worden snel, gemakkelijk en geheel veilig de financiële gegevens verzameld van meerdere instanties, waaronder uw pensioengegevens, UWV en De Belastingdienst. Daarna kan men zelf nog de nodige uitgaves en inkomsten aanpassen of toevoegen. De QuickScan berekent dan welk vermogen iemand nodig heeft om de uitgaves en wensen voor het pensioen te kunnen bekostigen.

Daarnaast is de QuickScan verbonden met een persoonlijk financieel plangesprek. Geheel kosteloos kan men dan een afspraak maken met een financieel planner van SPMS die één-op-één de persoonlijke financiën nog verder doornemen.

De uitreiking van de Pensioen Pro Awards vindt plaats op 10 december.

Doe zelf de QuickScan

Wilt u zelf ook nu al zien hoe uw financiële situatie is op de door uw gewenste pensioendatum en welk vermogen u nodig hebt om uw wensen te kunnen realiseren? Doe vandaag dan nog de QuickScan. Exclusief voor alle actieve deelnemers van SPMS. Bekijk hieronder een kort filmpje over de QuickScan en klik op de button onder video om direct naar de QuickScan te gaan.

18-11-2020