Bent u ons nieuwe bestuurslid?

Het bestuur van SPMS is op zoek naar twee nieuwe aspirant-bestuursleden. Via deze functie geeft u inhoud aan de pensioenbelangen van ruim 15.000 collega’s. Ook vergroot u uw kennis over de financiële markten en de dynamische pensioenwereld. Daarnaast bouwt u een relatienetwerk op in een andere wereld dan de medische.

Wat wordt verwacht van het nieuwe bestuurslid?

  • Verantwoordelijkheid: Naast de uitvoer van de pensioenregeling valt ook het beheer van het vermogen onder verantwoording van het bestuur. 
  • Tijdsinspanning: Voorbereiden en bijwonen van vergaderingen en het volgen van cursussen neemt ongeveer één dag per week in beslag. Uiteraard ontvangt u hiervoor een passende financiële vergoeding. 
  • Profiel: Kandidaten die affiniteit hebben met financiële vraagstukken. Een opleiding naast een medische studie (zoals recht, bedrijfskunde of economie) zien we als een pré.

Interesse?

Mail uw motivatie en curriculum vitae vóór 22 mei 2017 naar: info@spms.nl. Meer informatie over deze functie kunt u opvragen bij het secretariaat van het SPMS bestuursbureau via info@spms.nl of 030 693 76 80.

11-04-2017