Bijeenkomst 'Financial Retirement Event'

Scripta Communicatie: Pensioeninzicht

Wat zijn uw financiële mogelijkheden als u straks stopt met werken? Welke keuzes en opties heeft u binnen de SPMS-pensioenregeling?

Bijeenkomst van 15 november gaat niet door

De bijeenkomst van 15 november in het Van der Valk Hotel in Utrecht gaat niet door. We hebben helaas te weinig aanmeldingen ontvangen.

Toch weten wat er besproken werd? De dia's van de presentatie van onze online bijeenkomst in oktober kunt u hier vinden.

Een goed financieel plan voor uw pensioen

Wat zijn uw financiële mogelijkheden als u straks stopt met werken? Welke keuzes en opties heeft u binnen de SPMS-pensioenregeling?

Het is belangrijk om een goed financieel plan te hebben om straks optimaal te kunnen genieten. Wij vertellen u graag meer tijdens de bijeenkomst ‘Financial Retirement Event’.

Data bijeenkomsten

Voor 2023 staan er geen bijeenkomsten meer gepland. Uiteraard zullen er in het voorjaar van 2024 nieuwe bijeenkomsten worden georganiseerd. U kunt dan hier de data vinden van de bijeenkomsten.

Ook in ons magazine PensioenInzicht die u eind maart 2024 zal ontvangen staan de data. Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Geef uw e-mailadres door via MijnSPMS en vink aan dat u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Programma

Tijdens de bijeenkomst komt u meer te weten over de volgende onderwerpen.

  • Welke keuzes heb ik binnen de pensioenregeling van SPMS? 
  • Welke (spaar)mogelijkheden heb ik met bijvoorbeeld goodwill, lijfrente- en kapitaalverzekeringen? 
  • Hoe kan ik mijn BV inzetten voor mijn pensioenplanning? 
  • Hoe ziet mijn financiële planning eruit? 
  • Hoe helpt SPMS mij weloverwogen keuzes te maken?

Er is daarnaast uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.